Havidíjas programozás tanácsadás, oktatás


Ha folyamatosan szeretnél magad mögött tudni egy segítőt, tanácsadót, akkor jó helyen jársz!

Webprogramozással kapcsolatos segítséget nyújtok a következő témákban: PHP, MySQL, JavaScript, CSS, HTML. Csupa olyan dolog, amivel honlapokat tudsz létrehozni.

Érdekel? Küldj üzenetet! KÉRDEZZ EGYET INGYEN!

Mennyibe kerül?

5.000,- Ft / hónap. Az ár igen kedvező, de felhívom figyelmedet, hogy ez nem egy tanfolyam.

Mivel más, mint egy tanfolyam? 

Itt nincs tematika, nincs tananyag. Nem egy adott tananyagban haladsz előre, hanem a kérdéseiddel. Ha kérdezel, tanulsz.

A tanfolyamon a tanár valószínűleg nem foglalkozik napi jelleggel webprogramozással. Nem tapasztal meg olyat, mint amit egy profi, így csak korlátozottan, a könyvi anyagból tud tanácsot adni. A könyv egy jó alapot ugyan képes adni, de a hatékony programozáshoz a könyvek nem tartalmaznak mintákat.

Ha az alapokkal tisztában vagy, akkor a tanfolyamot jelentős részében nem kapsz új információt, viszont a teljes díjat ki kell fizetned.

A szolgáltatásommal a tanfolyam díjának töredékéért olyan gyakorlatban is használható ötleteket, praktikákat ismersz meg, amelyekkel jelentősen meggyorsíthatod a webprogramozás tanulásának folyamatát, ezáltal elősegítve a honlapok fejlesztését is.

Bármilyen jellegű webprogramozással kapcsolatos kérdésedre válaszolok. Ehhez csak annyi szükséges, hogy tudj kérdezni. Akár általános dolgot is kérdezhetsz, arra is választ adok. Vagy ha írsz egy kódot és szeretnéd megtudni, hogy a te megoldásod mennyire jó, lehetne-e azt jobbá, gyorsabbá vagy átláthatóbbá tenni.

Ha összetettebb, algoritmust, adatbázis tervezést is igényel egy feladat, azt is megkérdezheted. Ha elakadtál, hibásan működik, megnézem és egyúttal bevezetlek a hibakeresés rejtelmeibe is.

Milyen előképzettség szükséges?

Alapszintű programozási képességre van szükséged: ismerd a változókat, a ciklusokat, az elágazási lehetőségeket, a konstansokat, a függvények, a szuperglobális változókat. Ezeket akár innen is megismerheted: PHP AlapokTömbökElágazásokCiklusok

Mivel több ez, mintha utánakeresek google-ban? 


Választhatod a google-t is, a problémák egy részére választ is kaphatsz ott. De ha egyedi kérdésed van, gyorsan szeretnél választ, vagy akár nagyon alap dolgot nem értesz, azt nem találod meg ott sem. 

Eláraszthatlak kérdésekkel? 

El, egy bizonyos szintig. A válasz arányban lesz azzal, mint amit kérdezel. Ha minden apró-cseprő dolgot megkérdezel és érezhetően nem foglalkozol a témával, csak kérdezel, akkor teljesen kihasználom a vállalt válaszadási határidőt. 

Neked sem érdeked, hogy ne tanulj! A szolgáltatásnak az az értelme, hogy Te tanulj! Nézz utána a dolognak és ha úgy érzed, hogy ezt egyedül nem vagy képes megoldani, akkor segítek.

Mennyi idő alatt kapok választ? 

Maximum 2 munkanap. Azaz ha egy munkanap reggel 8-kor elküldöd, legkésőbb a következő munkanap választ kapsz. Az átlagos válaszidő kevesebb mint 8 munkaóra.

A tényleges válaszadás határideje a probléma jellegétől is függ. 

Egy nap többet is kérdezhetek? 

Alapesetben igen. Főleg, ha nincs megválaszolatlan kérdésed.

Hogyan küldhetem el a kérdésemet? 

E-mail-ben, szükség esetén csatolhatsz fájlokat is. 

Minden kérdésemre kapok választ? 

Igen, kapsz. 

De ez nem azt jelenti, hogy érdemben tudok is rá válaszolni. Előfordulhatnak olyan speciális témák, amelyekben én sem vagyok jártas, de minden kérdésnek lelkiismeretesen utána fogok nézni én is. 
Ez adott esetben megnyújthatja a válaszadás határidejét, de ekkor visszajelzek, hogy a kérdés megválaszolása folyamatban van. A legtöbb kérdés persze nem ilyen.

Érdekel? Van kérdésed? AZ ELSŐ KÉRDÉS INGYENES! Kérdezz itt!